Vill du få massage?

Vill du få massage?

Hejsan och hallojsan! Morsan har flyttat och det var jag och min brorsa som bar möbler. Morsan har fibromyalgi och klarar inte av att bära någonting och det fattar man ju. Efter flytten fick jag för mig att även jag skulle kunna ha fibromyalgi för så ont som jag hade i kroppen har jag inte haft på år och dar. Det allra värsta var att flytta pianot och inte undra på att kroppen värkte och ömmade efteråt, så någon fibromyalgi var det förstås inte frågan om men det är nog så det känns att vara drabbad. En massage i Bollnäs med omnejd var vad jag bestämde mig för att se mig om efter, och jag hittade ett företag som heter Beneath your beauty och jag var där för några dagar sedan och fick en helt underbar massage som hade otroligt bra effekt på värken.

I min blogg avhandlar jag det allra mesta utom det som är allra mest heligt och privat, så att skriva det här inlägget känns självklart då jag vill vara till så stor hjälp som möjligt till er alla oavsett vad det är som det gäller. I dag handlar det om det här med värk i kroppen och vad man kan göra för att komma tillrätta med problemet, och att gå på massage hjälpte mig så det kommer givetvis att fungera på er också och jag tycker att ni som behöver massage i Bollnäs med omnejd ska gå till just Beneath your beauty. Jag har i alla fall ingenting att klaga på när det gäller denna massage så det vore konstigt om inte ni heller skulle bli lika nöjda och belåtna som jag. Kika gärna in på det här företagets egen sida på nätet om ut i fall att ni är intresserade av att få veta lite mer. 


Kommentarer är stängda.