Massage i Boxholm efter jobbet

Massage i Boxholm efter jobbet

Hejsan i det regnruskiga sommarvädret

Idag kan man verkligen undra om det är juli eller om det är oktober! Men för mig som jobbar så gör det inte så mycket, speciellt eftersom jag jobbar inomhus. Men jag kan erkänna att jag känner mig lite frusen, så det ska bli skönt att komma iväg på massage idag. Jag bokade tid hos en massör i Boxholm så det är ändå på vägen hem från jobbet. Det var längesen nu som jag var på massage så jag tror att vet att det finns en hel del spänningar att försöka mjuka upp.

Efter nästa vecka får jag också några veckor ledigt och det ser jag fram emot, men det är väldigt lugnt och tyst nu på jobbet så man får väldigt mycket gjort. Det är så klart trevligare när man har kollegor att prata med och äta lunch tillsammans med, men man blir också mer effektiv när man jobbar själv för då lockas man inte att prata om annat. Dock kan ju en pratstund och minipaus emellanåt ge mer inspiration och motivation till att jobba i längden när man får lite små avbrott och tänker på annat korta stunder. Det får man se till att göra på annat sätt nu när jag sitter mestadels själv om dagarna.

Man får lyssna på musik eller resa sig och göra lite pausgympa då och då så man får igång cirkulationen och får fart på sitt fokus igen. För det är ju inte konstigt att det dalar lite efter flera timmars arbete. Att få massage idag kommer nog både mjuka upp stela muskler men även hjälpa mig få välbehövlig avkoppling även för sinnet och själen, jag känner att jag varit alldeles för stressad den sista tiden så detta kommer nog göra gott. Hoppas ni har en bra dag och en fin start på veckan.


Kommentarer är stängda.