Jag har både klippt mig och blekt slingor hos denna frisör i Visby

Jag har både klippt mig och blekt slingor hos denna frisör i Visby

Hallå, hallå på er alla och välkomna tillbaka till bloggen. Här i det här inlägget hade jag funderat lite på om jag inte skulle ta och skriva om det här med att gå och klippa sig. Det är många som har haft frågor och funderingar på just detta, om jag inte kunde tipsa er om en frisör i Visby här på min blogg och visst kan jag göra det, jag är bara glad att kunnna få hjälpa er. 

Jag tycker alltid att det är lika roligt att kunna få vara till hjälp genom de inlägg som jag skriver och lägger ut här på bloggen och eftersom jag själv har vänt mig till en frisör i Visby som heter Salong Engla både för att klippa mig och för att göra slingor så är det det här den frisör i Visby jag tipsar er om idag. Jag tycker att jag har blivit riktigt nöjd varje gång när jag har gått dit. Personligen känner jag mig så nöjd med denna frisör i Visby så jag har svårt att tro annat utan att inte ni heller kommer att bli nöjda ifall ni väljer att vända er till Salong Engla. Man ska kunna bli bra i håret utan att det kostar en förmögenhet och det gör det sannerligen inte när man gå och klipper sig på Salong Engla. Alla kommer att få en snygg frisyr till et rimligt pris av just denna frisör på Visby. Hör ni, nu ska jag faktiskt ta och ge mig ut en sväng i det vackra vädret så jag tror jag stannar här och sätter punkt för den här gången, hej då. 


Kommentarer är stängda.