Har du hört om det här företaget förut?

Har du hört om det här företaget förut?

Varmt välkomna till mig och min blogg alla härliga och fantastiska följare! Det är så roligt att ni är intresserade av mitt liv i Borlänge. Jag brukar skriva till er om mode och kläder, men i det här inlägget ska det i stället handla om naglar. Jag har varit på en salong som heter Nails By Lissel. Detta är ett företag för dem som önskar få gjort någon behandling med sina naglar i Borlänge, till exempel en nagelförlängning. 

 

Jag tycker så mycket om att ha långa och fina naglar men eftersom jag tidigare jobbat inom vården så har det inte varit tillåtet med långa eller målade naglar. Nu har jag bytt jobb och arbetar som sekreterare. Äntligen har jag kunnat skaffa de naglar som jag så hett har längtat efter. Nu när jag har varit på den här nagelsalongen och fått så bra hjälp så är jag säker på att ni kommer att bli lika nöjda som jag om ni går till Nails By Lissel. Jag tycker att det är riktigt bra att det går att få den här hjälpen för det är många som efterfrågar hjälp med sina naglar i Borlänge och nu går det som sagt att få hjälp med detta på Nails By Lissel, både nagelförlängning och nagelförstärkning och en hel del annat också. Ni som vill veta mer om vad det här företaget erbjuder inom naglar i Borlänge kan ta och besöka deras hemsida för där finns det en hel del bra information. Det var alt jag hade att säga om det här företaget men det var säkert inte sista gången jag skrev ett inlägg om Nails By Lissel. Hör gärna av er till mig i kommentarsfältet om ni undrar över något mer, eller ännu bättre, hör av er direkt till Nails By Lissel! 


Kommentarer är stängda.